- HAVIT
- Vape
- Іграшки
- Автотовари
- Аудіо
- Відеотехніка
- Геймінг та Комплектуючі
-
Еко товари
- Кіноа
- Какао масло
- Какао порошок
- Какао терте
- Кокосові чіпси
- Кокосова манна
- Кокосова стружка
- Кокосове борошно
- Кокосове молоко
- Кокосовий цукор
- Масло кокоса
- Матча
- Мигдальне борошно
- Натуральні харчові добавки, вітаміни
- Натуральні харчові загусники
- Овочеві натуральні паштети
- порошок Гуарани
- Рожева Гімалайська сіль
- Сиропи
- Спіруліна, Хлорелла
- Товари для кондитерських виробів
- Цукрозамінники
- Чіа
- Елементи живлення
- Краса та здоров'я
- Телефони і аксесуари
- Товари для дому, хобі
Твій Кошик ще порожній
Натуральні харчові загусники
Пектин яблучний (порошок) 500 гр
Пектин - це загущувач рослинного походження. Часто пектин виступає в ролі гелеутворювача, стабілізатора і влагоудерживающего агента. Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Яблучний пектін- це природна речовина, яке допомагає очищати організм, сприяючи його оздоровленню.Користь яблучного пектину.Будучи сорбентом, збирає шлаки, токсини..
Пектин яблучний (порошок) 1 кг
Пектин - це загущувач рослинного походження. Часто пектин виступає в ролі гелеутворювача, стабілізатора і влагоудерживающего агента. Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Яблучний пектін- це природна речовина, яке допомагає очищати організм, сприяючи його оздоровленню.Користь яблучного пектину.Будучи сорбентом, збирає шлаки, токсини..
Пектин цитрусовий (порошок) 500 гр
Пектин - це загущувач рослинного походження.Пектин володіє широким спектром застосування: це загущувач, стабілізатор, гелеутворювач, освітлювач, фільтр, влагоудерживающий реагент. Завдяки ряду корисних властивостей пектин використовують не тільки в харчовій, а й у фармакологічній промисловості.Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Ж..
Пектин цитрусовий (порошок) 250 гр
Пектин - це загущувач рослинного походження.Пектин володіє широким спектром застосування: це загущувач, стабілізатор, гелеутворювач, освітлювач, фільтр, влагоудерживающий реагент. Завдяки ряду корисних властивостей пектин використовують не тільки в харчовій, а й у фармакологічній промисловості.Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Ж..
Пектин цитрусовий (порошок) 100 гр
Пектин - це загущувач рослинного походження.Пектин володіє широким спектром застосування: це загущувач, стабілізатор, гелеутворювач, освітлювач, фільтр, влагоудерживающий реагент. Завдяки ряду корисних властивостей пектин використовують не тільки в харчовій, а й у фармакологічній промисловості.Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Ж..
Пектин цитрусовий (порошок) 1 кг
Пектин - це загущувач рослинного походження.Пектин володіє широким спектром застосування: це загущувач, стабілізатор, гелеутворювач, освітлювач, фільтр, влагоудерживающий реагент. Завдяки ряду корисних властивостей пектин використовують не тільки в харчовій, а й у фармакологічній промисловості.Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Ж..
Агар-агар 1200 (500 г)
Агар-агар - це желирующее речовина рослинного походження. Його отримують з морських водоростей, тому продукт багатий мінералами і йодом.Спосіб отримання агар-агар: з водоростей грацилярії.Властивості агар-агар:1 чайна ложка агар-агар (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатинумає більш густу консистенцію, швидше застигаєповністю розчиняєтьс..
Агар-агар 1200 (250 г)
Агар-агар - це желирующее речовина рослинного походження. Його отримують з морських водоростей, тому продукт багатий мінералами і йодом.Спосіб отримання агар-агар: з водоростей грацилярії.Властивості агар-агар:1 чайна ложка агар-агар (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатинумає більш густу консистенцію, швидше застигаєповністю розчиняєтьс..
Агар-агар 1200 (100 г)
Агар-агар - це желирующее речовина рослинного походження. Його отримують з морських водоростей, тому продукт багатий мінералами і йодом.Спосіб отримання агар-агар: з водоростей грацилярії.Властивості агар-агар:1 чайна ложка агар-агар (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатинумає більш густу консистенцію, швидше застигаєповністю розчиняєтьс..
Агар-агар 1200 (1 кг)
Агар-агар - це желирующее речовина рослинного походження. Його отримують з морських водоростей, тому продукт багатий мінералами і йодом.Спосіб отримання агар-агар: з водоростей грацилярії.Властивості агар-агар:1 чайна ложка агар-агар (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатинумає більш густу консистенцію, швидше застигаєповністю розчиняєтьс..
Пектин яблучний (порошок) 250 гр
Пектин - це загущувач рослинного походження. Часто пектин виступає в ролі гелеутворювача, стабілізатора і влагоудерживающего агента. Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Яблучний пектін- це природна речовина, яке допомагає очищати організм, сприяючи його оздоровленню.Користь яблучного пектину.Будучи сорбентом, збирає шлаки, токсини..
Пектин яблучний (порошок) 100 гр
Пектин - це загущувач рослинного походження. Часто пектин виступає в ролі гелеутворювача, стабілізатора і влагоудерживающего агента. Міститься у всіх овочах і фруктах в тій чи іншій мірі.Яблучний пектін- це природна речовина, яке допомагає очищати організм, сприяючи його оздоровленню.Користь яблучного пектину.Будучи сорбентом, збирає шлаки, токсини..